Naxos NAXOS CAT Puszka dla kociąt smaku cielęciny i wieprzowiny 85g

Symbol: 38047
Dostępność: Średnia dostępność
5.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 692984203 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9.99
  • Paczkomaty InPost 9.99
  • GLS 14.99
  • DPD 22
Więcej o produkcie
ean:
8025844312739

Pełnoporcjowa karma mokra dla kotów - 85 g, mus/pasztet, 

Delikatny mus w formie pasztetu stworzony z myślą o wymagających kotach. Każda puszka o pojemności 85 g to pełnoporcjowy posiłek, który dostarcza wszystkich niezbędnych składników odżywczych potrzebnych dorosłemu kotu na co dzień.

Formuła oparta na najlepszych źródłach białka jest idealna dla kotów o wrażliwym układzie pokarmowym lub skłonnych do alergii. Dzięki swojej lekkiej, aksamitnej konsystencji musu karma jest wyjątkowo smakowita i łatwa do zjedzenia - również dla kotów starszych czy po zabiegach.

Bez zbędnych dodatków - tylko to, co dobre i potrzebne.

Odpowiednia także dla kotów sterylizowanych, jako część zbilansowanej diety.

SKŁAD: cielęcina (płuca, wątroba) 50%, wieprzowina (płuca, wątroba) 24%, algi spirulina 0,9%, granat 0,5%, olej z łososia 0,3%, substancje mineralne, FOS 0,2%, MOS 0,2%, ksyloza.

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Wilgotność 81,3%, Białko surowe 7,2%, Surowe tłuszcze i oleje 4,8%, Popiół surowy 2,8%, Surowe włókno 0,4%

DODATKI: Dodatki odżywcze/kg: Witamina A 4.000 IU, Witamina D3 170 IU, Witamina E 41 mg, Tauryna 1.000 mg, Żelazo 1.58 mg (Węglan żelaza [II] 3.29 mg), Miedź 0.24 mg (Pięciowodny siarczan miedzi 1.0 mg), Mangan 5.25 mg (Tlenek manganu [II] 7.0 mg), Jod 0.09 mg (Jodek potasu 0.127 mg), Cynk 6.42 mg (Tlenek cynku 8.1 mg), Selen 0.0054 mg (Selenit sodu 0.012 mg).Dodatki technologiczne/kg: Guma kasja 2.700 mg.

INSTRUKCJA PRAWIDŁOWEGO UŻYCIA: Podawać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać produkt w lodówce maksymalnie przez 24 godziny.

Parametry:
ean:
8025844312739
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: